Weblog e.d.

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

 

 

 

 

De chinchilla's - Angel & Hermione

Angel

Veel mannen in dit huishouden zijn er niet. Eén van de mannen hier is onze chinchilla genaamd Angel. Angel is de vader van alle chins die bij ons geboren zijn en is de oudste chin die we nu nog hebben. Hij is de rustigste van de chins. Hij doet alles in z'n eigen tempo en is niet gauw gestresst. Relaxen is zijn motto, en dat laat hij ook duidelijk merken! Hij is ook een echte knuffelkont en sinds de dood van zijn allerbeste vriendje Buffy ook nog socialer geworden naar mensen toe.
Hij moest even een periode van diepe rouw door na het toch wel plotselinge afscheid van Buffy begin 2013 maar inmiddels heeft die weer een nieuw doel in zijn leven gevonden. Namelijk het hart veroveren van zijn 'ex' Hermione. Na het overlijden van Buffy hebben we namelijk besloten de groepen helemaal om te gooien en de eerste stap hierin was Angel koppelen aan Hermione. Zijn maatje Buffy zal Angel denk ik nooit vergeten, die twee waren echt dikke vrienden en hebben waanzinnig veel doorstaan samen met elkaar. Maar hopelijk kunnen we nog lang van Angel genieten en geniet hij van de hernieuwde vriendschap met Hermione...

Angel

CP/P015

 

Bokje

Kleur: Pastel Ebony (nog steeds twijfel of hij niet Chocolate is door zowel de fokker als wij zelf)

Geboren: 6 juni 2004

 

Volle zusje 76 pnt op Ncv Houten

Ricardo

Onbekend

 

Ebony Hetero (extra donker)

 

Afkomstig uit Duitsland

Naam onbekend

Onbekend

 

Ebony Hetero

Naam onbekend

Onbekend

 

Standaard

Ginger

MM20321

 

Brown Ebony

 

2de plek op Belgy Zolder 2003

Naam onbekend

Lje-79049

 

Ebony Hetero

Naam onbekend

Hm20371

 

Beige

Angel is afkomstig van chinchillafokkerij Chinsplace.

Zie de In Memoriam pagina voor een stukje over Prescott (de zoon van Angel & Phoebe) en Buffy (de broer van Phoebe)...

Hermione

Hermione is de trotse moeder van de hier geboren tweeling Piper en Paige. Hermione en haar dochter's zijn helaas altijd wat schuw geweest. Hermione was van begin af aan al nooit echt een allemansvriend en na de geboorte van haar dochters is dit alleen maar erger geworden. Hermione was echt een moeder moedertje, alles moest op haar manier! Ze heeft een soort van smetvrees wat inhoudt dat haar hok er altijd precies hetzelfde uit moet zien. Zo heeft ze haar dochters opgevoed en zij volgen haar voorbeeld dus ook netjes. Sinds 2013 deelt Hermione haar hok met voormalig partner Angel. Dit ventje is nog altijd smoorverliefd op 'zijn' dametje en doet dus ook alles wat zij van hem vraagt. Een ideale oplossing voor beiden, want hiermee heeft Angel weer een maatje terug en Hermione alsnog iemand die doet wat zij zegt. Door de koppeling met Angel is ze ook iets vrijer geworden, en pakt ze tegenwoordig graag snoepjes aan (alleen van bekenden, dat wel). Hij heeft dus duidelijk een positieve invloed op 'r.

Hermione

CP/P029

 

Vrouwtje

Kleur: Wit rose

Geboren: 8 augustus 2004

Sandman

Nb-J5555

 

Mozaiek

Winnetou

B-5133

 

Wit-silver

 

1ste prijs nvc Venray 1996

Barbie

E-2379

 

Standaart

Sanne

Onbekend

 

Blond

Onbekend

Onbekend

Hermione is afkomstig van chinchillafokker Chinsplace.

---------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Terug naar het fotoalbum...