Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Diesel

Als eerste zijn we aan het begin van de week langs gegaan bij Diesel. Deze stoere teddybeer woont gelukkig niet erg ver bij ons vandaag dus een bezoekje aan hem was geen lange reis. Al bij de deur had Abby door dat haar zoon binnen zat, vanaf het moment dat Diesel blafte had ze zoiets van 'hé die blaf ken ik!'. Nou en die kende ze ook zeker hoor... Och wat was die jongen blij om zijn mammie weer te zien. Natuurlijk werden wij ook uitgebreid begroet maar daarna ging toch wel de meeste aandacht naar mama Abby, helemaal geweldig vond hij het om haar weer te zien! Rennen en spelen door het huis, blaffen, zelfs een plasje van enthousiasme... Zo leuk vond hij het allemaal!
Diesel is in een heerlijk huisje terecht gekomen met een lekkere tuin waar hij in kan rennen en leuke buren die graag op hem passen wanneer zijn baasje moet werken. Hij is de enige hond in huis maar krijgt meer dan genoeg aandacht van zijn nieuwe baasje hoor. Er zijn nog wel enkele andere huisgenootjes, namelijk baardagamen en een hamster maar deze heeft hij nog niet ontdekt.
Diesel is nog steeds een heerlijke knuffel maar van spelen krijgt hij ook niet gauw genoeg hoor! Hij heeft een huis vol met speelgoed en daar maakt hij ook flink gebruik van. Dan weer een flosje, dan weer een knuffel, oh nee toch maar weer een tennisbal... Nou die vent vermaakt zich wel hoor!
Het was super om hem weer even te zien, hij was flink gegroeid maar nog steeds een kleine schat hoor. Ik weet zeker dat hij het heerlijk naar zijn zin heeft daar. Er zijn al grootse plannen met hem, over enkele weken puppycursus en uiteindelijk is er de hoop dat hij een heus doggydance hondje zal worden. Ik ben heel erg benieuwd naar alles wat hij nog gaat doen en hoe hij verder zal uitgroeien, onze teddybeer...

Tijdens het bezoek aan Diesel hebben we ook nog een leuk filmpje van hem en mama Abby gemaakt, deze vindt u hieronder...