Weblog en overige

Blogs & puppydagboekjes

Thuisbezoekjes nest 2 ( '10/'11)
Thuisbezoekjes nest 1 (2009)

 

 

Weblogs

Kijk voor nog meer blogs in de menubalk rechts.

Sterre

Enkele dagen later was het tijd voor ons 2de bezoekje. Dit zou een gecombineerd bezoekje worden aangezien Sterre en Dylano niet ver bij elkaar vandaan zijn gaan wonen. Sterre was de eerste op ons lijstje dus bij haar gingen we aan het eind van de ochtend langs. Nou en Sterre’s nieuwe huis... Tja ik zou het bijna een paradijs voor honden willen noemen. Echt een verschrikkelijk grote boerderij met allerlei dieren (kippen, katten, geiten, schapen, konijnen, fretten en ook wat hondenvriendjes in de vorm van border terriers en border collies zijn aanwezig op de boerderij), een eigen zwemvijver en weilanden van ik weet niet hoeveel meter behoren allemaal tot Sterre's nieuwe huis. Heerlijk voor zo een actief hondje als Sterre, ook echt wat deze dame nodig heeft. Ze is ook veel minder druk tegenwoordig, viel ons op. Ze kan nu echt haar energie kwijt gewoon ;-).
Sterre wist niet wat haar overkwam toen ze onze auto zag aan komen rijden. Samen met beste vriendin Suus (een van de border terriers die daar ook wonen) stond ze ons op de wachten op het erf. Oh en wat was ze toch blij om ons allemaal te zien! Rennen, springen, piepen, ze vond het helemaal geweldig. Om even iedereen uit te laten razen hebben zij en mama Abby eerst even over een van de weilanden gerend om hun energie kwijt te raken. Nou heerlijk vonden ze het hoor. Volgens mij wou Abby niet meer weg :-P! Na het uitrazen en een tour langs een aantal van de andere bewoners was het tijd om even binnen te gaan zitten. Daar was wel te merken dat Sterre al de hele ochtend bezig was, ze was namelijk helemaal kapot. Hoe graag ze het ook wilde, ze kon haar ogen op het eind bijna niet meer open houden, die kleine grote meid. Want dat was wel iets wat ons opviel, was Sterre hier nog de grootste van alle pups... Ze is de laatste weken weinig gegroeid. Ze is nog wel een grote meid maar lang niet meer zo groot als eerst. Ik ben dus ook erg benieuwd hoe haar groei verder zal gaan... En och wat is Sterre toch mooi zeg, met die mooie brede witte kraag van 'r en dan die oogjes. Echt een prachtmeid!
Sterre's baasje is hondentrainster dus zodoende heeft Sterre al aardig wat geleerd de afgelopen weken. Ze heeft zelfs een kleine doggydance prive workshop gegeven in de huiskamer voor ons. Echt geweldig wat ze allemaal al kan! Poot met links en rechts (en ze weet ook het verschil al), rollen, tussen de benen door slingeren (voor maar ook achteruit!) en op haar kont zitten (met haar voorpoten in de lucht) zijn enkele dingen die Sterre al kan. Ze is ook al mee geweest naar een doggydance demonstratie in een bejaardenhuis waar ze ook al een weliswaar kleine maar toch eigen show heeft mogen opvoeren! Echt deze meid kan al zo verschrikkelijk veel, ik ben heel benieuwd wat die allemaal over een paar maanden kan. Zou Sterre een doggydance kampioen kunnen worden, wie weet ;-)...